Raliul „Cupa Gorjului” s-a lăsat cu un proces

Societatea MedservMin are de recuperat sume importante de la Clubul Sportiv Autocorex Târgu Jiu pentru serviciile medicale oferite în cadrul raliului de la Rânca, în anul 2013. Pentru că nu a reuşit să recupereze întreaga sumă datorată de club, societatea prestatoare de servicii medicale a înaintat o acţiune în instanţă.

MedservMin a asigurat serviciile medicale pentru sportivii care au luat parte în urmă cu doi ani la Raliul "Cupa Gorjului", în baza unui contract. Clubul Sportiv Autocorex Târgu Jiu, organizatorul competiţiei, trebuia să plătească pentru aceste servicii peste 20.000 lei societăţii MedservMin. Numai că până acum nu a plătit decât o parte din bani. MedservMin a depus recent o acţiune în instanţă pentru a recupera întreaga sumă prevăzută în contract. "Acum 2 ani MedservMin a făcut serviciile medicale pentru raliul de la Rânca şi nu şi-au achitat datoriile. Circa 10.000 lei am reuşit să-i iau în această vară de la dânşii. Dacă după notificările făcute nu s-a răspuns a trebuit să le fac acţiune în instanţă. Nu mă iartă nimeni dacă nu-i recuperez. Noi n-avem de unde face sponsorizare. Au venit şi anul acesta să le fac. Le-am spus că nu pot", a declarat Gavrilă Pop, directorul MedservMin.

Acţiunea în instanţă a fost depusă vineri, 11 decembrie. Constantin Ciufrilă, preşedintele Autocorex Târgu Jiu, a spus că în prezent clubul se confruntă cu probleme financiare, dar că va încerca să achite sumele restante. "Nu ştiam că am vreun proces cu ei. Am mai plătit. Vom încerca să rezolvăm problema. Să vedem cum, dacă clubul n-are bani. E mai delicată problema. Noi avem o singură activitate pe an şi tot timpul rămânem cu datorii", a precizat Constantin Ciufrilă.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: