Raluka şi Alessia, spectacol la Bumbeşti Jiu

Distracţie şi voie bună se anunţă la sfârşitul acestei săptămâni la Bumbeşti Jiu. În zilele de 11 şi 12 mai se va desfăşura cea de-a IX-a ediţie a zilelor oraşului. Manifestările vor debuta sâmbătă cu momente artistice şi sportive în centrul civic al oraşului, iar din programul de duminică face parte şi un concert oferit de Raluka şi Alessia.

Cât au alocat autorităţile locale din Târgu Jiu pentru organizarea zilelor oraşului, tot atât au scos din buzunar şi cele din Bumbeşti Jiu, este vorba de 60.000 lei. Locuitorii din Bumbeşti Jiu vor putea asista la finele acestei săptămâni la momente culturale, sportive şi artistice, desfăşurate atât în centrul oraşului, cât şi la Muzeul de la Curtişoara.

Cele două soliste, Raluka şi Alessia, care vor încânta publicul duminică seara cu vocea lor, au fost selectate pe baza preferinţelor tinerilor din localitate. „Activităţile vor debuta sâmbătă la ora zece printr-o festivitate de deschidere, unde sunt invitate personalităţi locale, judeţene şi alte persoane care au o legătură cu Bumbeşti Jiu. Se va continua cu activităţi sportive şi culturale în faţa Casei de Cultură, în special cu formaţii locale şi de la şcolile din localitate. Duminică, activitatea se va desfăşura în două locaţii la Curtişoara, la Muzeul Etnografic, în aer liber, va avea loc un spectacol folcloric al Ansamblul Şcolii Populare de Artă. În centrul civic vor fi activităţi care vor cuprinde programe de muzică populară la care vor participa cântăreţi din toate zonele, muzică uşoară, un concert al cântăreţelor Alessia şi Raluka”, a declarat Constantin Bobaru, primarul din Bumbeşti Jiu.   

Peste 20 de comercianţi şi-au anunţat prezenţa în aceste zile la Bumbeşti Jiu. Vor fi comercializate băuturi şi produse alimentare. De asemenea, vor exista  aparate de jocuri şi tobogane.

ARTIFICII

Spectacolul susţinut de Alessia şi Raluka va începe duminică la orele 20,30 şi se va încheia la 22,30. Activităţile organizate cu acest prilej se vor încheia cu un foc de artificii şi discotecă în aer liber, în faţa Casei de Cultură din Bumbeşti Jiu.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: