Rămas fără mașina cu care lua oameni la ocazie

Polițiștii gorjeni au desfășurat marți o acțiune punctuală pe DN 66 Negomir – Rovinari, în vederea prevenirii și combaterii transportului ilegal de persoane.

Cu ocazia controlului efectuat, polițiștii au depistat în trafic pe strada Constructorilor, din orașul Rovinari, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din orașul Rovinari, căruia i s-a documentat activitatea de transport de persoane, contra cost, pe ruta Negomir – Rovinari și retur, fără să dețină autorizație taxi sau copie conformă valabilă, privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere.

Prin urmare, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1000 de lei, conform Legii nr. 38/2003, privind transportul în regim taxi şi în regim de închiriere, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea certificatului și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare.

Tot cu această ocazie, polițiștii au procedat la indisponibilizarea autovehiculului, pe o perioadă de șase luni, anunță IPJ Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 5,090

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: