Rânca așteaptă mii de turiști în minivacanța de 1 decembrie

Minivacanța de 1 decembrie este aproape, iar turiștii sunt așteptați într-un număr cât mai mare în stațiunea montană Rânca. Liderul cabanierilor, Constantin Pănescu, spune că se așteaptă la un număr de peste 5.000 de turiști.

Chiar dacă ne aflăm în plină pandemie de Covid, turiștii și-au făcut deja rezervări pentru minivacanța de 1 decembrie. Unitățile de cazare din stațiunea Rânca încep să fie ocupate pe zi ce trece. Constantin Pănescu, liderul cabanierilor din stațiune, spune că toți turiștii vor trebui să poarte mască de protecție și mănuși, fiind înregistrați pe o fișă, atunci când se vor caza.

”Ne așteptăm la peste 5.000 de turiști. Sunt destul de mulți care au început să își facă rezervări pentru minivacanța de 1 decembrie. Va fi frumos. Meteorologii au anunțat că va ninge, automat vor funcționa și pârtiile. Se vor putea da cu săniuța, cu schiurile. Au fost și cabanierii înștiințați cu anumite măsuri pentru turiști. Aceștia vor fi înregistrați cu măști, mănuși, într-un registru, tocmai pentru ca cei de la DSP să se facă ancheta, în cazul în care se întâmplă ceva”, a spus Constantin Pănescu.

Sunt turiști care și-au făcut deja rezervări și pentru sărbătorile de iarnă, însă situația este incertă din cauza  pandemiei de Covid.

Vizualizări: 1,415

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: