Celebra Stână Ștefanu, arsă din temelii - VIDEO

Celebra Stână Ștefanu de pe Transalpina a fost incendiată zilele trecute. Băcița Mărioara a rămas șocată de cele întâmplate, afirmând că nu este pentru prima dată când are loc un astfel de eveniment nefericit. Ajunsă la fața locului, Mărioara a constatat că nu a mai rămas cu nimic, totul fiind ars din temelii.

Băcița spune că va anunța poliția, dar și faptul că focul a fost pus intenționat. Ba mai mult, femeia a afirmat faptul că nu se va lăsa bătută, iar stâna va fi refăcută, chiar dacă toată averea ei a fost distrusă într-o clipită.

”Când am venit astăzi, uitați ce am găsit aici. Nu am cuvinte. S-a pus foc, este a doua stână care îmi arde. Eu nu am făcut rău la nimeni. Nu a mai rămas absolut nimic. Dacă sunt sănătoasă, anul viitor o să o fac din nou. Ei au venit la sigur”, a spus Mărioara Babu.

Tot aceasta critică decizia celor de la Drumurile Naționale de a închide Drumul Regelui (Transalpina): ”Drumul nu a fost închis așa cum trebuia. S-a circulat tot timpul. Sigur a venit cu mașina până aici și i-au dat foc. Nu este normal să pui o barieră doar pentru o jumătate din drum, iar cealaltă parte să fie liberă”, a mai afirmat băcița Mărioara.

Vizualizări: 15,734

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: