Răpuşi de lider

Pandurii Târgu Jiu a pierdut sâmbătă la limită, în deplasare, la Chindia Târgovişte, şi a ajuns la patru eşecuri consecutive. Victoria gazdelor s-a decis în prima repriză, scorul de 2-1 menţinându-se până la finalul partidei.

Meciul a fost dominat de Chindia, care a bifat a opta victorie consecutivă, primul gol picând în min. 30. Gazdele au înscris prin Liviu Mihai, care a şutat pe jos, de la 20 de metri, lângă bara din stânga. Zece minute mai târziu, Pandurii egalează prin Alexandru Vodă, care marchează de la 20 de metri central, cu un şut de la nivelul pământului.

În finalul primei reprize, Chindia revine în avantaj, după ce atacantul Florea este faultat în careu. Cristian Cherchez bate puternic lovitura de pedeapsă, sub transversală, şi înscrie.

În repriza a doua, Pandurii încearcă egalarea, prin Pîrvulescu, care şi marchează în min. 64, dar golul e anulat pe motiv de offside. După acest rezultat, Pandurii a picat pe locul 10, iar sâmbăta viitoare întâlneşte echipa Energeticianul, patronată de omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină.

Vizualizări: 1,379

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: