Răscol vrea juniori de la Oradea pentru a completa lotul

ACS Viitorul Târgu Jiu va completa lotul cu jucători tineri pentru viitorul sezon. Team – managerul Gabriel Răscol a confirmat faptul că vor fi aduşi juniori de la Luceafărul Oradea, aşa cum au fost aduşi de mai mulţi ani la echipa pregătită de Cristian Lupuţ. În acest sezon ACS Viitorul a folosit patru tineri jucători aduşi de la Luceafărul Oradea şi trei juniori împrumutaţi de la FCSB II.

ACS Viitorul Târgu Jiu se află deja în căutare de noi jucători  pentru a completa lotul pentru viitorul sezon, fiind necesară cooptarea în lot a unor juniori mai mici decât cei care au evoluat în acest sezon. Team managerul celor de la ACS Viitorul, Gabriel Răscol, a recunoscut, la Radio Infinit, că se va apela la aceeaşi pepinieră la care echipa lui Nicolae Sarcină a apelat an de an, Luceafărul Oradea. „O să ne trebuiască să avem şi juniori la echipă, iar la anul o să ne trebuiască cel puţin opt juniori în lot. Patru dintre ei îi avem, cei născuţi 2002, dar la anul se ştie foarte bine că se va juca cu juniori născuţi în 2001 şi 2003 în teren. La Oradea sunt jucători tineri şi foarte tineri, vedem ce putem să aducem de acolo, pentru că sunt câţiva jucători interesanţi din ce am discutat cu conducerea”, a recunoscut Răscol la Radio Infinit, explicând şi situaţia jucătorilor trecuţi de 30 de ani din lot: „Căutăm în continuare. Buleică rămâne, este jucătorul nostru, Sin este până în această vară, portarul Denis Rusu este la echipă, nu şi-a reziliat contractul încă, se pregăteşte, este în continuare cu echipa, este un tip serios, nu pot să spun dacă îi expiră contractul, sunt lucruri de bucătărie internă şi nu pot să spun. Depinde dacă el îşi va dori, mie îmi place cum se pregăteşte, este un tip serios şi îşi vede de treaba lui. Nu am avut nici un fel de discuţie contradictorie cu el, nici eu nici preşedintele clubului, el e foarte serios. Vine în fiecare zi la antrenamente şi se pregăteşte la fel cum s-a pregătit până acum. La fel cum fac majoritatea dintre jucătorii care sunt liberi de contract, şi Cioiu, şi Dragu şi Paraschiv”.

Lotul ACS Viitorul este unul cu foarte mulţi jucători trecuţi de 30 de ani sau care se apropie de această vârstă: Cristian Oros 37 de ani, Denis Rusu 31 de ani, Alin Buleică 30 de ani, Cătălin Pârvulescu 31 de ani, Andrei Sin 30 de ani, Alexandru Bădăluţă 31 de ani, Roberto Bodea 28 de ani, Robert Vulpe 29 de ani, Darius Buia 27 de ani, Adrian Ciul 26 de ani, Alin Ţegle 26 de ani, Bogdan Moga 26 de ani, Paul Chiorean 25 de ani, Andrei Luduşan 25 de ani, Alexandru Misăraş 24 de ani şi Vlad Prejmerean 24 de ani.  

Cei mai tineri jucători din lot, care au evoluat în acest sezon, au fost aduşi de la FCSB II sub formă de împrumut sau de la Luceafărul Oradea. Este vorba de Vlad Şerbănescu - 19 ani, Alexandru Enache - 21 de ani şi Mihai Lixandru - 21 de ani, toţi cei trei fiind luaţi împrumut de la FCSB II, precum şi Vlad Costea - 20 de ani, Daniel Paraschiv - 21 de ani, Paul Mitrică - 21 de ani şi Răzvan Gunie de 21 de ani, ultimii patru fiind aduşi de la Luceafărul Oradea.

Vizualizări: 744

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: