Râul Tismana, groapa de gunoi a unor cetățeni. Ce spune primarul!

Focar de infecție pe râul Tismana din județul Gorj. Un localnic  spune faptul că poluarea are loc din cauza altor cetățeni care aruncă deșeurile la voia întâmplării. Din cauza cantității mari de gunoaie, tuburile scurgere s-au înfundat, iar apa și-a făcut loc pe o suprafață de teren.

Localnicul speră ca problema să fie rezolvată, iar focarul de infecție să dispară: ”Sper să rezolvăm această poluare a mediului și să scăpăm de acest focar în care se afundă râul și lacul Tismana. Problema este din cauza celor care locuiesc pe strada Depozitului (Mahala) prin care trece râul Tismana. Ei aruncă sute de saci de gunoaie, mizerii și tot ce le cade la mâna. Din cauza gunoaielor de pe râu, tuburile de pe drumul din parcul Tismana se înfundă mereu”, spune localnicul.

Primarul din Tismana, Petre Remetea, spune că va face verificări: ”O să verific situația semnalată. Nu știu cine a făcut acest lucru. Este vorba de o stradă unde locuiesc cetățeni de etnie romă. La ajutorul social nu mai sunt așa de multe persoane. Cred că mai sunt cam patru-cinci persoane apte de muncă”, a spus primarul.

Vizualizări: 1,129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: