Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Protecția Copilului Gorj caută asistenți maternali

Reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj caută asistenți maternali. Cei interesați de aceste posturi pot obține informații suplimentare la sediul instituției, în Târgu Jiu, strada Siretului.

Recrutarea se va face în perioada 6 – 29 ianuarie. Protecția Copilului Gorj are nevoie de asistenți maternali profesioniști care să ia acasă copii aflați în grija statului, să-i îngrijească și să-i educe.

Potrivit datelor publicate pe site-ul instituției, un asistent maternal câștigă între 2.270 de lei și 2.700 de lei, sume la care se adaugă tichete de vacanță, indemnizație de hrană și diverse sporuri. De stres sau de risc, pentru al doilea copil în plasament sau pentru copiii cu handicap de care au grijă.

Vizualizări: 6,084

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: