Răuț a pierdut procesul cu CE Oltenia

Ion Răuț nu va reveni prea curând la Complexul Energetic Oltenia, de unde a fost concediat acum doi ani în  mandatul lui Laurențiu Ciurel. Răuț a pierdut procesul intentat companiei, Tribunalul Argeș respingându-i miercuri, 20 septembrie, cererea de reintegrare în muncă.

Fostul director al Direcției de Pază din Complexul Energetic Oltenia a pierdut procesul cu compania, prin care spera să revină la calitatea de angajat. „Respinge contestaţia completată şi restrânsă. Cu apel în 10 zile de la comunicare, cererea de apel depunându-se la Tribunalul Argeş. Pronunţată în şedinţă publică azi, 20.09.2017, la Tribunalul Argeş - Secţia pentru Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale”, este soluția pe scurt. Judecata a început pe 15 iunie anul trecut.

Ion Răuț a fost concediat  în mandatul fostului manager Laurențiu Ciurel. „El nu voia să mă dea afară, voia să-mi scurteze nasul”, spunea Răuț acum mai bine de un an, când se hotărâse să dea compania în judecată. Răuț a fost o vreme un colaborator apropiat al lui Ciurel, dar la un moment dat cei doi au ajuns la un conflict. Ciurel explica la vremea respectivă concedierea lui Răuț astfel: „Nu puteam să mențin nu știu cât timp o direcție de pază în care numărul șefilor era mai mare decât al subordonaților. Răuț a avut la dispoziție o perioadă în care să înființeze o direcție, dar dânsul a reușit să recruteze numai 15 oameni”. Au urmat o serie de acuzații publice legate de interesele legate de asigurarea pazei în carierele miniere cu firme private.

Ion Răuț este într-un conflict deschis și cu actualul manager, Sorin Boza.

Vizualizări: 2,684

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: