Război la primăria Urdari. Primarul îl acuză pe vice că a vrut să îl bată

La primărie ca pe câmpul de luptă. Aşa îi aşteaptă pe oamenii care vin să îşi rezolve problemele aleşii din Urdari, Mihai Calotă şi Bebe Tauru. Primarul din localitate, Mihai Calotă, a declarat pentru Radio Infinit că într-un moment de tensiune viceprimarul Bebe Tauru i-a pus mâna la gât şi a vrut să îl bată. Din această cauză a depus o plângere la Parchet. Bebe Tauru spune că la următoarea şedinţă de consiliu local se va discuta despre schimbarea sa din funcţie.

Întâlniri crâncene între primarul şi viceprimarul din localitatea Urdari. Mihai Calotă îl acuză pe Tauru că l-a jignit şi a vrut să îl ia la bătaie, iar viceprimarul spune că se doreşte schimbarea sa din funcţie.

Primarul Mihai Calotă nu a auzit de vreo demitere a lui Tauru, dar spune înverşunat că viceprimarul a sărit la el să îl bată, i-a pus mâna în gât şi la jignit. Are martori şi a depus o plângere la Parchet pentru a se face dreptate. În opinia lui Calotă, Tauru poate să candideze oricând pentru funcţia de primar la Urdari. „Deocamdată nu s-a făcut ordinea de zi. Aceasta se face lunea viitoare. Hotărăsc consilierii dacă îl demit. Consilierii l-au pus, consilierii îl dau jos. Nu candidează? Cine îl ţine? Eu nu am candidat la primărie şi am făcut show-uri cum face el cu mine. Eu nu am candidat cu Aristică Leucă şi am făcut ceva, l-am jignit pe om, l-am reclamat cum face el cu mine? El mă jigneşte. Am deja la Parchet o adresă, luni duc martori. Inclusiv m-a luat de gât să dea în mine. Şapte ani de acasă nu i-au dat părinţii când trebuia, e grav. Din senin a venit şi s-a luat de mine. Nu i-am făcut nimic. Mă provocă tot timpul. Am făcut plângere la Parchet şi am şi martori. M-a şi ameninţat”, acuză Mihai Calotă.

SCHIMBARE

Tauru spune că primarul vrea să scape de el de la primărie, de frică să nu piardă alegerile viitoare. „Sunt discuţii că vrea să bage pe odinea de zi schimbarea viceprimarului. Nu îmi este teamă de chestiile acestea. Sunt disperaţi, iar la disperare oamenii fac orice, ca şi partidul acesta. Şedinţa de consiliul local nu e stabilită, sunt doar zvonuri. Motivele pentru schimbare sunt doar că le e teamă că o să piardă funcţia de primar”, susţine Bebe Tauru.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: