Unchiul doctoriţei sinucigaşe face dezvăluiri şocante

Ilie Cucu, unchiul doctoriţei din Motru care a încercat să-şi pună capăt zilelor aruncându-se de la etajul 2, a făcut o serie de dezvăluiri şocante despre viaţa fetei. Acesta a mărturisit faptul că Diana Eugenia Nicolae, nepoata sa, suferea de o boală psihică şi că, pentru a scăpa de ea, s-a înscris în rândurile pocăiţilor. Unchiul fetei spune că a îndemnat-o pe fată să renunţe la această idee însă cei care au atras-o în această sectă au fost mai puternici decât sfaturile lui.

Bărbatul povesteşte că nepoata sa, medic de familie rezident la Târgu Jiu şi la Craiova stătea de vreo două luni şi jumătate numai cu Biblia în mână spunând că numai Dumnezeu o poate scăpa de boala psihică de care suferea. Mai mult, după ce a intrat în rândurile pocăiţilor, fata a renunţat şi la tratamentul care o mai salvase odată din ghearele morţii. „De două luni şi jumătate stătea numai cu Biblia în mână. Nu vroia să mai facă nimic sâmbăta, nici cumpărături nu mai făcea că zicea că sâmbăta e ziua Domnului. Eu nu am avut nimic împotrivă să se pocăiască, dar i-am spus să nu renunţe la tratament. Nu m-a ascultat, ba mai mult îmi zicea şi mie să intru şi eu în sectă ca să mă vindec şi eu de semipareza asta pe care o am”, a declarat Ilie Cucu.

Acţiune în instanţă

Cât despre afirmaţiile făcute de unii vecini de bloc ai fetei, bărbatul spune că sunt numai minciuni şi că îl va acţiona în instanţă pe vecinul care a făcut afirmaţii calomnioase la adresa celor doi. „O să merg la Severin să iau cel mai scump avocat şi o să-l dau în judecată pentru că nu este adevărat ce a spus că dormim pe jos şi că suntem vai de noi sau că fata nu băga pe nimeni în seamă. Ce să vorbească cu ei, suntem şi noi mai apropiaţi de doi, trei nu de tot blocul că aşa e la bloc, nouă nu ne place bârfa”, a precizat Ilie Cucu.

BOALĂ

Unchiul fetei mărturiseşte că boala Eugeniei Nicolae s-a declanşat în momentul în care a aflat că a ratat un examen la facultate. Ulterior, fata a urmat un tratament prescris de un doctor psihiatru din Timişoara şi dădea semne că îşi revine, tratament la care a renunţat când s-a pocăit.

SĂNĂTATE

Starea de sănătate a fetei este relativ bună. Unchiul fetei spune că fata va suferi în curând o intervenţie chirurgicală dat fiind faptul că are bazinul fisurat şi o vertebră decalată. Cert este că Eugenia Nicolae este conştientă şi ca va mai petrece un timp în spitalul din Bucureşti.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: