Război sindical! Atacuri dure la adresa lui Ruşeţ

Acuzaţii grave făcute de Nelu Roşca, liderul de la Cariera Roşiuţa, la adresa lui Ion Ruşeţ, preşedinte executiv la Sindicatul Mine Energie Oltenia (SMEO). La aceeaşi emisiune au fost Constantin Creţan, Dan Pîrvulescu şi Nelu Roşca, trei lideri care în ultimul an s-au bălăcărit în adunări publice sau prin intermediul presei.

  

„Când Nanu trebuia să se ducă la ANRE, Ruşeţ l-a lăsat în stradă. A plecat în altă parte şi l-a lăsat singur“, a spus Roşca, în condiţiile în care Ruşeţ să lăuda cu discuţiile pe care le are la ANRE. „Pe mine m-a deranjat că a avut o atitudine ostilă şi jignitoare la adresa preşedinţilor de sindicat. El pe unde trece anunţă cutremure, tremurate şi alte chestiuni. Mai respectăm legislaţia sau omul acesta tăvăleşte pe toată lumea“, a spus Roşca extrem de nervos la o televiziune locală. „A devastat de pe uşă acea plăcută cu vicepreşedinţii, era spaţiu unde îşi desfăşura Federaţia Univers după care a cerut sediu pentru SMEO unde a pus secretariat, preşedinte, preşedinte executiv Ruşeţ Ion, neavând pe zonă nici un membru de sindicat. SMEO e înregistrat la Târgu Jiu, care nu are arie asupra Mătăsari. Ştiţi că dânsul a avut acel birou când a fost sindicalist, când a fost parlamentar l-a avut birou de campanie, a fost al federaţiei şi acum a vrut să-l facă al lui SMEO“, a continuat Roşca.

El a mai spus că va depune plângere penală pentru că se simte hărţuit de Ruşeţ, care împreună că Gabriel Căldăruşe, răspândeşte zvonul că Roşca va fi ridicat de mascaţi şi că ar fi bine să tracă la SMEO.

Subiectul emisiunii a fost noua variantă de sindicat, din care nu face parte Ion Ruşeţ, dar nici Gabriel Căldăruşe. În acelaşi timp, lideri de la FNME, care au spus de multe ori de Roşca, Iovan, Marciuc şi alţii, că fac jocurile administraţiei, analizează acum posibilitatea de a adera la organizaţia lor. Ei susţin că ar intra dacă nu ar fi în acest sindicat Ruşeţ, Căldăruşe şi Condescu.

 

Alte declaraţii în Pandurul de mâine

 

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: