Răzbunările primarului, taxate de judecători

Primarul comunei Albeni, liberalul Ionuț Silviu Stan, a ajuns să fie dat în judecată de mai toți angajații primăriei. Nu de puține ori, judecătorii au anulat dispozițiile ilegale semnate de primar.

Oameni care au fost mutați, din pix, pe alte posturi sau cărora li s-a tăiat din salariu se războiesc în instanță cu primarul aflat la al doilea mandat.

Un muncitor din primărie a deschis, în urmă cu două luni, acțiune în instanță. La primul termen al procesului, Irinel Găucă a avut câștig de cauză. Dispoziția primarului Stan prin care bărbatului i-au fost reținuți bani din salariu a fost anulată de judecători.

„Admite contestația. Constată nulitatea dispoziției nr. 224/16.10.2020 emisă de Primarul Comunei Albeni. Obligă pârâții să restituie reclamantului sumele reținute în temeiul acestei dispoziții. Obligă pârâții să plătească reclamantului suma de 800 lei cu titlul de cheltuieli de judecată. Cu apel în 10 zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul Gorj”, se arată în minuta sentinței de joi, 22 aprilie.

Muncitorul nu este la primul conflict cu primarul Stan. În toamna lui 2019, bărbatul a fost trimis la cosit prin comună după ce a ajutat, în timpul său liber, la amplasarea unor bannere electorale cu Viorica Dăncilă. Stan era pe atunci independent și bătea fără succes pe la ușile PSD.

Vizualizări: 12,262

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: