Dă în judecată CE Oltenia din cauza alunecărilor de teren

Primarul din comuna gorjeană Drăguțești este tot mai hotărât și susține că nu va renunța la ideea de a acționa în instanță administrația Complexului Energetic Oltenia. Dumitru Popescu spune că a primit de mai multe ori asigurări că va fi rezolvată problema alunecărilor de teren din satul Dâmbova, însă acest lucru nu s-a întâmplat până acum.

Dumitru Popescu mai declară faptul că este nemulțumit că în locul cu pricina nu a fost pus nici măcar un gard de protecție, iar pământul a continuat să o ia la vale.

”Cei de la Complexul Energetic Oltenia au venit cu noua organizare a mineritului și a carierelor, având un proiect cu investiții noi. Cerința noastră ar fi una singură și anume să pună un gard de protecție să nu avem neplăceri și evenimente neplăcute cu oamenii din acea zonă. Nu vreau să aud că a căzut un copil pe acea râpă sau un bătrân. Vrem să trăim în siguranță în acea zonă. Eu nu am renunțat la proces. Vreau să mergem pe cale legală, nu pe vorbe”, a spus primarul din Drăguțești, Dumitru Popescu.

Cei care locuiesc în satul Dâmbova sunt destul de afectați din cauza lucrărilor miniere în fosta carieră Gîrla.

Vizualizări: 1,484

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: