Primarul care și-a făcut cruce când a mers în teren: Am găsit jihadul

Amenzi drastice pentru localnicii din comuna gorjeană Stejari care aruncă gunoaiele în locuri nepermise. Primarul le-a pus gând rău oamenilor care nu respectă legea, nu plătesc gunoiul și ajung să se descotorosească de deșeuri pe unde nimeresc. Participând la acțiunea de căutare a unei bătrâne care a fost dată dispărută, primarul Robert Păiuși a mărturisit că a descoperit adevărate gropi de gunoi în zone unde nu se aștepta. „Am găsit jihadul gunoaielor! Mi-am făcut cruce”, a spus primarul din Stejari.

Înfuriat de imaginea dezolantă găsită în localitatea pe care o conduce, primarul a transmis că va verifica dacă oamenii plătesc gunoiul în încercarea de a-i depista pe cei care aruncă deșeurile la întâmplare, în comună. Cei prinși pe picior greșit riscă amenzi drastice.

„Nu mă interesează cum sunt ei, dacă sunt supărați. Mă interesează să am o comună curată. Îmi asum. Când comunitatea va vedea că într-o localitate curată, îngrijită, cochetă, vor avea șansa să vină investitori, supermarketuri, ateliere, la noi. Atunci poate o să avem și noi o fabrică de 17-20 de oameni, atunci vor spune că e frumos la noi în comună ori dacă vine un supermarket cu 20-30 de angajați. Așa nu vine nimeni. Nu vine nimeni să investească într-o groapă de gunoi”, a declarat primarul din Stejari, Robert Păiuși.

Primarul a mărturisit că a găsit munți de gunoaie în ultimele zile, când a participat la acțiunea de căutare a unei bătrâne din comună, care a fost dată dispărută și de care nu se mai știe nimic.

„M-aș abține să spun că nu este groapă de gunoi. Se supără cei care aruncă gunoaie. Cei care nu aruncă, nu au de ce să se supere. Cei care o fac, mereu se supără că sunt depistați. Știți câți cetățeni îmi reproșează că nu iau măsurile necesare cu cei care fac treaba asta? Foarte mulți. Am găsit jihadul gunoaielor în zonele unde am căutat o bătrână de 83 de ani căutată de aproape o săptămână. Mi-am făcut cruce de trei ori. Vai de capul meu, câte gunoaie. Parchet, chiuvete, toalete, saci cu moloz, oale, farfurii, haine, pantofi. De ce arunci dacă tot plătești gunoiul? Cei care aruncă e clar că nu plătesc. Acum verificăm cine nu plătește. Sunt foarte mulți care nu prea vin să plătească”, a mai avertizat primarul Păiuși, la Radio Accent.

Vizualizări: 4,636

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: