Reabilitarea Căii Eroilor mai așteaptă

Lucrările pentru reamenajarea Căii Eroilor nu pot demara până când nu vor veni banii de la Ministerul Dezvoltării Naționale. Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că așteaptă răspunsul de la Guvern, până acum nefiind transmis nimic oficial, în ciuda faptului că parlamentarii gorjeni au susținut că a fost aprobat primul lot din proiectul pentru reabilitarea Căii Eroilor.

Primăria Târgu Jiu ar avea nevoie de 40 de milioane de euro pentru ca acest proiect să fie dus la bun sfârșit. „Este depus acel proiect. Nu știm exact valoarea, dar orice sumă care vine este binevenită pentru că se demarează o investiție. Oricine va fi ministrul Dezvoltării va finanța o lucrare deja începută. Încă nu știm dacă a fost aprobată. Vrem să vedem exact semnătura abia după ce va fi semnat ordinul”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

În total, Primăria municipiului Târgu Jiu a depus peste 20 de dosare la Ministerul Dezvoltării Naționale. În aceste zile, ar trebui să vină și răspunsul.  „Sunt 24 de proiecte depuse. Opt sunt pentru infrastructură publică, zece sunt pentru unitățile de învățământ, iar restul solicitărilor sunt pentru dotări la unitățile de învățământ. Sunt pe lista care urmează să fie aprobată. Așteptăm să fie emis ordinul și vom anunța obiectivele care vor fi finanțate. Noi am cerut foarte mulți bani”, a explicat primarul.

Galerie foto


Vizualizări: 541

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: