Reacția Cristinei Cilibiu după acuzația Cartel Alfla

Protestatarii Cartel Alfa nu au fost primiți de prefectul de Gorj, Cristina Cilibiu, căreia voiau să-i înmâneze lista cu revendicări. Ei spun că aceasta le-a transmis că este ocupată. Ea a mai spus că va lua legătura cu reprezentanții Cartel Alfa: ”Se va lua legătura cu reprezentanții Cartel Alfa pentru a clarifica situația si pentru a-i asigura de toată deschiderea în a comunica cu danșii”.

Contactată telefonic, Cristina Cilibiu, a declarat că: ”În momentul în care dânșii au fost prezenți în Piața Prefecturii eram în vizită la Inspectoratul pentru Situații de Urgență în vederea prezentării bazei de intervenție rapidă la nivelul Inspectoratului și pentru a discuta ultimele detalii legate de planul de măsuri pentru sezonul rece 2022 - 2023 care urma să fie aprobat și a și fost aprobat în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Nu s-a pus problema să nu primesc delegația sau alte delegații, și nici nu va fi cazul vreodată.

După cum bine știți, au fost primite, până în momentul de față, în scurta perioadă de exercitare a mandatului, atât delegația protestatarilor cu privire la legea 197, cât și delegația pensionarilor, unde le-am solicitat să mi înainteze un memoriu pe care să îl transmitem și să-l susținem la Guvern”.

Vizualizări: 2,716

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: