Recrutări de la PSD pentru Consiliul de Administrație al Parcului Industrial Sadu

Instituțiile și companiile simulează recrutări pe bază de competență, când, în realitate, funcțiile ajung să fie ocupate de persoane apropiate de un partid sau altul. Este și cazul Parcului Industrial de la Sadu, acolo unde Consiliul Județean (CJ) Gorj validează în următoarea ședință doi membri nou-nouți, recent selectați pentru Consiliul de Administrație. Doar că cel puțin unul este cu state vechi în politică. 


 

”Se împuternicesc reprezentanții Consiliului Județean Gorj în Adunarea Generală a Acționarilor S.C. „Parc Industrial Gorj” S.A. - Bumbești-Jiu pentru numirea doamnei Nicolescu Ana-Maria, respectiv a domnului Pîrcălăboiu Ion-Dorin în funcțiile de membri ai Consiliului de administrație al Societății Comerciale ,,Parc Industrial Gorj” S.A. - Bumbești -Jiu”, se arată în proiectul de hotărâre al CJ Gorj.

Despre Ana-Maria Nicolescu, CJ Gorj spune că are experiență ”în domeniul economic sau juridic și experiență în domeniul economic, juridic, contabilitate, de audit sau financiar de cel puțin 5 ani”. 


Celălalt membru ales, Dorin-Ion Pîrcălăboiu a fost consilier municipal la Târgu Jiu, iar acum este angajat al Consiliului Județean Gorj pe un post de consiliu, conform unei declarații de avere postate pe site-ul CJ. Pe pagina primăriei Târgu Jiu este publicat un raport de activitate din 2019. Într-o pagină, acesta își spune activitatea din 2019. 


El este prezentat ca fiind recrutat ”din rândul funcționarilor publici sau al altor categorii de personal din cadrul autorității publice tutelare ori din cadrul altor autorități sau instituții publice cu studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor inginerești și experiență în domeniul studiilor absolvite de cel puțin 5 ani”. 

Vizualizări: 1,918

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: