Rectorul Adrian Gorun a câştigat alegerile din Senatul universităţii

Cadrele didactice din cadrul Universităţii ”Constantin Brâncuşi” (UCB) şi-au desemnat reprezentanţii ce vor face parte din viitorul Senat, în urma scrutinului ce a avut loc în ziua de 25 noiembrie. Într-un comunicat de presă remis de UCB, se menţionează că echipa susţinută de rectorul universităţii târgujiene, Adrian Gorun, a obținut toate cele 24 de mandate şi sunt anunţate dezvăluiri într-o conferinţă de presă privind „desfășurarea campaniei electorale și mecanismele ilegale la care au apelat câteva persoane din UCB”.

Într-un comunicat de presă UCB anunță că echipa propusă și susținută pentru viitorul Senat de rectorul Adrian Gorun a obținut toate cele 24 de mandate. Alegerile au avut loc vineri, 25 noiembrie, în intervalul orar 9.00-17.00, iar noul Senat, care se va întruni în termen de 45 de zile de la această dată, își va exercita mandatul în perioada 2012-2015. ”Echipa propusă și susținută de rectorul universității, prof. univ. dr. Adrian Gorun a obținut toate cele 24 mandate (100%), votul ilustrând încrederea substanțială de care se bucură actuala conducere a UCB din Târgu Jiu”, se arată în comunicatul de presă. Tot aici se vorbește despre o serie de mecanisme ilegale, ce vor fi anunțate în conferința de presă din această dimineaţă. ”Amănunte interesante privind desfășurarea campaniei electorale și mecanismele ilegale la care au apelat câteva persoane din UCB din Târgu Jiu vor fi prezentate în conferinţa de presă”, mai reiese din comunicat.

ALEŞI

Din viitorul Senat al UCB vor face parte profesorii Gheorghe Gămăneci, Daniela Cârțână, Cristinel Racoceanu, Sorinel Ghimiși, Adrian Runceanu, Miodrag Iovanov, rectorul Adrian Gorun, Titu Ionașcu, Alin Gavrilescu, Laura Trocan, Georgiana Holt, Roxana Gherghe, Marian Durbăcea, Camelia Plăstoi, Vasile Fuiorea, Odette Curelar, Daniel Iacob Chivu, Dorin Budescu, precum şi Lucian Medar, Aniela Bălăcescu, Diana Mihaela, Irina Cecilia, Lucia Popa Paliu şi Vasile Popeangă.

EXCLUŞI

Deşi au candidat, profesorii Olaru Onisifor, Sorin Purec, Pantelimon Manta, Georgiana Miss Badea, Dorel Chirițescu sau prorectorul Liviu Neamțu nu au întrunit numărul necesar de voturi pentru a face parte din noua echipă a Senatului universitar.

Vizualizări: 234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: