Rednic l-ar dori pe Cardoso la Khazar Lankaran

Brazilianul Alexandre Cardoso ar putea ajunge în Azerbaijan. Cu toate că nici acum nu duce lipsă de oferte din Liga I, preşedintele pandurilor recunoscând recent interesul celor de la FC Vaslui şi Steaua pentru brazilian, Cardoso are oferte şi de la echipe din afara ţării.

Antrenorul azerilor, Mircea Rednic, l-ar dori la echipa sa acesta remarcându-l pe Cardoso la triunghiularul care a avut loc la Mardan Sport Center din Antalya în urmă cu trei luni, atunci când Pandurii au jucat o serie de meciuri amicale imediat după venirea lui Petre Grigoraş. Aflat în cantonament cu echipa sa în acelaşi hotel, Rednic a urmărit din tribună toate meciurile remarcând mai mulţi jucători de la Pandurii.

Preşedintele executiv al gorjenilor, Eugen Pârvulescu, a recunoscut că se poartă discuţii şi cu azerii pentru un eventual transfer al lui Cardoso. „Cardoso are un preţ destul de mare pentru că în vară negocierile cu Universitatea Craiova au plecat de la un milion de euro”, a spus preşedintele Pârvulescu care recunoaşte că jucătorului i-a mai scăzut cota dar nu mai jos de 500 000 de euro.

Khazar Lankaran este liderul la zi al campionatului azer, având ca obiectiv câştigarea titlului după ce în primul an cu Rednic pe bancă Khazar a ocupat locul doi în clasament.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: