Reduceri de salarii la Pandurii. Salariaţii, înlocuiţi cu firme!

Pandurii încă aşteaptă răspuns de la CE Oltenia cu privire la finanţarea echipei de fotbal, însă preşedintele Narcis Răducan a pus la punct şi o serie de măsuri de reducere a cheltuielilor. Potrivit unor surse, Narcis Răducan are în plan reducerea fondului de salarii cu 20% prin externalizarea unor servicii.

Bugetul pandurilor a scăzut simţitor, iar dacă CE Oltenia nu va mai da bani, aşa cum a anunţat, clubul va avea mari probleme financiare. Sunt restanţe la jucători şi furnizori, dar nu şi la staff, spun surse din rândul acţionarilor. Narcis Răducan, preşedintele CS Pandurii, are în plan reducerea salariilor şi concedierea unor persoane pentru angaja firme. Calculul său arată că această formulă ar fi mai ieftină pentru Pandurii.
Răducan vrea să angajeze o firmă de contabilitate, însă interesant este că vrea să păstreze şi două persoane din cadrul acestui departament. Sunt vizaţi şi cei care se ocupă de bilete. Preşedintele pandurilor are în plan să angajeze o firmă care să se ocupe de acest sector şi în schimb să cedeze un procent din încasări.
Vizat este şi serviciul juridic. Avocaţii clubului sunt Michael Nimară şi un consilier de la CE Oltenia. Răducan s-a plâns acţionarilor că a pierdut procese pentru că cei doi nu sunt specializaţi în litigii sportive. Pandurii are şi acum o colaborare cu o firmă de avocatură ce se ocupă de procese din acest domeniu şi pe care ar vrea să o angajeze şi în alte litigii.

Vizualizări: 1,984

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: