Pandurii şi-a aflat adversarii. Răducan:Avem o şansă!

Pandurii Târgu Jiu va juca în turul 3 preliminar al Europa League cu învingătoarea dintre Maccabi Tel-Aviv din Israel şi Kairat Almaty din Kazahstan. În manșa tur a competiţiei scorul a fost 1-1, iar manșa retur este programată joi 21 iulie. Primul meci al echipei Pandurii este programat joi, 28 iulie, pe terenul de la Severin.

Aflat la sediul UEFA de la Nyon, unde a luat parte la tragerea la sorţi a meciurilor din turul trei preliminar, preşedintele Narcis Răducan se declară optimist înaintea primului meci al echipei Pandurii din UEFA Europa League din acest sezon. Preşedintele clubului a precizat că se aşteaptă ca echipa Maccabi Tel-Aviv să fie adversarul pandurilor din turul trei preliminar, considerând că Pandurii are o şansă de a se impune în faţa israelienilor: „În condiţiile în care se confirmă aşteptările şi Maccabi trece mai departe în turul trei, echipa din Tel-Aviv reprezintă un adversar puternic pentru noi, dar nu imposibil de depăşit. Ne-am dori foarte mult ca traseul european să fie identic cu cel de acum trei ani, când de asemenea am jucat în Israel. Avem şansa noastră, sigur că sunt mai închegaţi probabil decât noi, pentru că noi am schimbat 10-11 jucători din lot, dar nu se ştie niciodată şi ţinând seama de faptul că ne-am întărit destul de bine avem o şansă şi ne vom lupta!”
Clubul Maccabi Tel Aviv a fost înfiinţat în 1906 și are 21 de titluri în palmares, 23 de Cupe, 4 Cupe ale Ligii, două Ligi ale Campionilor Asiei și 5 Supercupe. Antrenorul echipei este Shota Arveladze, fost mare jucător din Georgia, care a evoluat la echipe precum Ajax sau Glasgow Rangers. Echipa a terminat sezonul trecut pe locul secund, iar lotul este cotat la 19,7 milioane de euro
Clubul FC Kairat Almaty are o vechime de 62 de ani și a câștigat Supercupa în 2016. Formația cotată la 17.13 milioane de euro este antrenată de Kakhaber Tskhadadze.

Vizualizări: 604

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: