Refuză internarea în spital

Pacienți infectați cu noul coronavirus au refuzat internarea într-un spital din Gorj. Este vorba despre aproximativ 10 persoane. Cei care s-au cerut acasă trebuie să știe că vor fi monitorizați, iar dacă încalcă izolarea riscă dosar penal.

Internarea în spital este refuzată de anumiți pacienți infectați cu Covid-19. Câțiva dintre ei cedează și preferă să stea acasă în izolare, fiind monitorizați de către autorități.

”Sunt în jur de 10 persoane infectate care ar fi refuzat internarea. Trebuie să înțeleagă faptul că în această perioadă vor fi monitorizați, iar în situația în care nu se respectă regulile, riscă să fie supuși unor acuzații de zădărnicirea combaterii bolilor. Este dificil să stai izolat 15 zile, dar trebuie să conștientizăm că izolarea față de rude, prieteni, vecini duce la evitarea unei posibile contaminări”, a spus președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, la Tele 3.

În spitalele din Gorj sunt internați aproximativ 200 de pacienți Covid. Conform ultimei raportări a Direcției de Sănătate Publică Gorj, au fost șapte noi cazuri în 24 de ore.

Vizualizări: 4,169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: