Reghecampf, înaintea meciului de cupă: Nu suntem favoriți!

Laurențiu Reghecampf a prefațat partida cu CSO Filiași, din sferturile de finală ale Cupei României. Tehnicianul oltenilor a anunțat că obiectivul este acela de a câștiga trofeul dar că echipa sa nu e favorită.

Meciul dintre CSO Filiași și Universitatea Craiova se va disputa joi, 2 decembrie, de la ora 20:30, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie, în cadrul sferturilor de finală ale Cupei României. Chiar dacă întâlnește o echipă din Liga 3, Laurențiu Reghecampf este precaut înaintea acestei întâlniri și le transmite elevilor săi că nu există alt obiectiv decât câștigarea Cupei României.

Laurențiu Reghecampf a explicat că, într-adevăr, Universitatea Craiova ar trebui să arate pe teren că este echipa mai bine cotată în cadrul acestei întâlniri, însă nu consideră că gruparea pe care o antrenează este favorită la câștigarea trofeului, deși acesta reprezintă un obiectiv important pentru olteni. „Mâine avem un singur obiectiv, să câştigăm meciul şi să mergem mai departe pentru a încerca să câştigăm trofeul. Eu nu văd meciul ca pe unul care ne-ar aduce moral, ci ca pe un meci oficial ca oricare altul. E clar că este un atu pentru noi faptul că jucăm acasă. În plus, jucăm împotriva unei echipe din Liga 3… deci, indiferent de jucătorii care vor intra în teren, trebuie să se vadă o diferenţă foarte mare faţă de adversar. Suntem echipa care avem nivelul cel mai mare din Cupa României, dar favoriţi nu suntem. În fotbal se poate întâmpla orice. Trebuie să ne respectăm, să câştigăm meciul cu Filiaşi şi să trecem mai departe”, a spus Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă.

Vizualizări: 453

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: