Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Relu Ştefănoiu, cercetat pentru furt

Afaceristul Relu Ştefănoiu din Novaci, în vârstă de 59 de ani, este acuzat de un bărbat în vârstă de 41 de ani din localitate că a sustras un excavator pe care îl avea parcat în faţa locuinţei. Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, în urmă cu doi ani, bărbatul de 41 de ani i-ar fi plătit o sumă de bani lui Relu Ştefănoiu pentru acest excavator, dar fără să întocmească acte în acest sens şi fără să primească documentele utilajului. Ştefănoiu ar fi solicitat utilajul pentru a efectua săpături la o canalizare şi, profitând de neatenţia reclamantului, ar fi introdus excavatorul într-o hală din curtea locuinţei şi ar fi refuzat să i-l mai înapoieze, motivând că i l-ar fi închiriat şi nu i l-ar fi vândut în urmă cu doi ani. Acum poliţiştii au deschis un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, anunţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Relu Ştefănoiu este cunoscut după ce a primit o condamnare în dosarul “Lotul BCR”. Relu Ştefănoiu a mai fost trimis în judecată alături de Nicolae Mischie, fost preşedinte al Consiliu Judeţean Gorj, pentru asfaltarea unor drumuri din judeţul Gorj.  

Vizualizări: 300

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: