Remanieri la finalul sezonului la ACS Viitorul Târgu Jiu

Antrenorul Cristian Lupuţ consideră că pentru unii jucători din lotul ACS Viitorul Târgu Jiu s-a încheiat un ciclu şi nu vor mai continua la echipa sa. Acesta acuză o lipsă de atitudine şi de responsabilitate la jucătorii din lot şi spune că aceştia vor pleca din vară.

ACS Viitorul Târgu Jiu nu a avut o perioadă prea bună după plecarea antrenorului Flavius Stoican. Echipa a suferit o cădere şi, de la ratarea obiectivului nu a mai avut aceeaşi atitudine, văzându-se acest lucru şi în lipsa de rezultate. „La unii jucători se vede o lipsă de atitudine şi responsabilitate. Suferim, dar asta este. Vom trage linie, vedem ce va fi, analizăm foarte bine jucătorii. E posibil ca jucătorii care nu dau randament să plece. Sută la sută vor pleca V-am spus, la finalul campionatului vom trage linie. Pentru unii jucători s-a încheiat un ciclu. E clar, eu îi cunosc de mult timp, unii nu au mai progresat. Au rămas pe loc şi la vară ne vom despărţi”, a spus antrenorul ACS Viitorul care este nemulţumit de randamentul unor jucători.

Trei înfrângeri și două victorii a înregistrat ACS Viitorul în play-out-ul Ligii 2, pierzând în această perioadă şi meciul din Cupa României de la Craiova.

Tehnicianul cunoaşte bine mai mulţi jucători din lotul actual deoarece pregătise echipa gorjeană și în sezonul 2019-2020, la finele căruia clubul nu i-a mai prelungit contractul. A revenit la Târgu Jiu luna trecută, ca înlocuitor al lui Flavius Stoican, care și-a dat demisia după ratarea play-off-ului, prin înfrângerea din ultima etapă a sezonului regulat. Rămâne de văzut acum dacă antrenorul Lupuț se va mai afla pe banca echipei lui Nicolae Sarcină din vară, pentru că, având în vedere antecedentele colaborării sale cu echipele patronate de omul de afaceri gorjean, dar și modul în care clubul acesta a schimbat antrenorii în ultimul timp. tehnicianul are toate șansele să nu prindă tricoul cu mânecă scurtă la Târgu Jiu.

Vizualizări: 552

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: