Handbal: CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa Valoare 4

Echipa de handbal feminin Junioare 3 a CSM Târgu Jiu și-a aflat adversarele din următoarea fază a competiției din Campionatul Naţional de handbal feminin rezervat junioarelor 3. Calificată la turneul semifinal, echipa pregătită de Andrei Enache a fost repartizată în Grupa Valoare 4.

Alături de echipa din Târgu Jiu,, din Grupa Valoare 4 mai fac parte CSM Slatina, HC Sportiv Citu Timișoara, Șc. Gen. 7 Timișoara, CS Marta Baia Mare și CSS 2 Baia Mare iar meciurile se vor disputa în perioada 12-16 mai.

Junioarele pregătite de Andrei Enache au avut un parcurs excelent în prima fază a competiției iar CSM Târgu Jiu a terminat seria fără înfrângere și a câștigat Grupa J. Andrei Enache a declarat, pentru site-ul CSM, că turneul va fi unul foarte solicitant şi că obiectivul este acela de a forma jucătoare pentru prima echipă: ”Turneul va fi unul extrem de solicitant având în vedere faptul că se vor desfășura 5 meciuri în 5 zile. În ceea ce privește turneul, obiectivul nostru nu s-a schimbat cu nimic. Vrem să practicăm un handbal frumos, plin de bucurie, entuziasm și plăcere, dar în același timp bazat pe agresivitate, viteză și forță. Ne dorim foarte mult ca din acest nucleu să începem promovarea jucătoarelor în handbalul de mare performanță, aici la Târgu Jiu. Suntem foarte încrezători că prin muncă și răbdare vom reuși acest lucru, pentru că avem copii extrem de talentați și muncitori, care au un potențial uriaș”. Tinerele handbaliste de la Târgu Jiu vor avea o serie de 5 meciuri în 5 zile.

Antrenorul Andrei Enache este convins că multe dintre jucătoarele sale au potențial să ajungă în handbalul de mare performanță.

Vizualizări: 244

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: