Remiză albă după o ploaie de ocazii

Echipele FC Voluntari şi Pandurii Târgu Jiu au remizat, duminică, scor 0-0, în meciul jucat pe stadionul "Anghel Iordănescu", contând pentru etapa a cincea din Liga 1. A fost un meci încins, în care gazdele au cerut trei lovituri de pedeapsă.

Disputa între FC Voluntari și Pandurii, din etapa a 5-a a Ligii 1, a fost una aprigă. Gazdele au început mai bine și Lucian Marinescu putea să-și ducă echipa în avantaj, dar bara s-a opus la execuția mijlocașului venit de la Petrolul. Nici Florin Cernat, din lovitură liberă, nu a avut mai mult noroc.

Gorjenii au fost periculoși în ofensivă abia în repriza secundă. Ocazie mare pentru Pandurii în minutul 64! Bunoza a trimis cu capul, din interiorul careului de 16 metri, dar mingea a fost respinsă în corner de Bornescu. Replica ilfovenilor a venit imediat, Moke a trimis mingea în poarta, însă golul a fost anulat pentru o pozitie de ofsaid în care se afla Balaur.

Jucătorii pregătiți de Florin Marin au ramas în atac și au cerut acordarea a trei penalty-uri. Două pentru henț și unul pentru fault. Mingea a fost lovită cu mâna, în careu, de Bunoza și Grecu, dar Alexandru Tudor a lăsat jocul să continue. În ultimul minut, arbitrul a acordat doar lovitură liberă la faultul lui Obodo asupra lui Marinescu. Cernat nu a reușit să trimită mingea în poartă și s-a terminat 0-0.

 Gorjenii, mulțumiți de rezultat

La finalul jocului, două dintre vedetele gorjenilor, Lucian Sânmărtean şi Ovidiu Herea, s-au declarat mulţumite de rezultat. ”Un rezultat bun pentru noi, nu am pierdut, ceea ce e bine. Sunt supărat că nu am reuşit să marchez”, a declarat Ovidiu Herea, la finalul jocului.

Lucian Sânmărtean spune ă a fost un meci echilibrat:”A fost un meci echilibrat. Ambele echipe au încercat să arate fotbal. Nu a fost un meci spectaculos. Cred că e un punct câştigat de noi. Am făcut un meci bun. Arbitrajul a fost foarte bun. Fizic nu sunt încă pregătit, am venit destul de târziu la echipă, cred că după această pauză mă voi pune la punct fizic”, a încheiat mijlocaşul.

PREGĂTIRE

În meciul următor, gorjenii joacă cu FCSB, partidă ce va avea loc sâmbătă, 27 august, începând cu ora 21:00, pe stadionul Municipal din Severin. Fost jucător la Steaua, Lucian Sânmărtean spune că jocul cu echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf va fi unul obişnuit pentru el.

Vizualizări: 413

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: