Renovezi apartamentul si vrei o usa noua? La Totuldespreusi.ro gasesti usi de interior cu toc 

Cand cumperi un apartament nou, este normal sa vrei sa ii aduci mici modificari pe alocuri, pentru a-l face sa arate conform asteptarilor. Modifici parchetul cu unul modern, schimbi culoarea peretilor si inlocuiesti usile. Alegi elemente de calitate pentru a transforma locuinta intr-un spatiu sigur si confortabil - intr-un cuvant spus, acasa.

Daca esti in cautarea unei usi de interior si nu stii de unde sa le achizitionezi, poti incerca pe site-ul Totuldespreusi.ro. Magazinul este specializat in produse de acest fel si vei gasi un numar mare de modele din care sa il alegi pe acela care se asorteaza mai bine cu nuantele din incaperi. Afla in cele ce urmeaza cateva sfaturi care sa te ghideze in alegerea usii de interior potrivite.

Alege o usa asortata cu interiorul locuintei

Cand incepi cautarile pentru o usa interioara trebuie sa ai in vedere design-ul intregii locuinte. Cum asa te intrebi? Ei bine, stilul viitoarei usi trebuie sa fie acelasi cu stilul incaperilor pentru a avea efectul dorit si trebuie sa iei in calcul urmatoarele aspecte:

●      Materialul

●      Culoarea

●      Design-ul 

1. Materialul din care este realizata usa este important, intrucat trebuie sa fie in conformitate cu mobilierul ales, precum si podeaua. Astfel, usile realizate din lemn sunt adecvate spatiilor clasice, pe cand cele cu accente metalice se pliaza in spatiile moderne, nonconformiste, dar si in cladirile de birouri.
 

2. Culoarea are o relevanta mare atunci cand alegi usa potrivita, deoarece este indicat sa fie asortata cu parchetul. De aceea, recomandate sunt tonurile neutre de bej si gri.
 

3. Designul usii face referire la efectul vizual pe care vrei sa il creezi in incapere. In acest sens, trebuie sa te gandesti daca vrei ca usa aleasa sa iasa in evidenta sau sa se confunde cu aspectul pe care il au peretii. Totodata, daca in locuinta ta predomina stilul minimalist, este evident ca vei alege o usa cat mai simpla care sa nu atraga atentia.
 

Insa nu doar aceste trei aspecte conteaza, ci si tocul pe care usa il poate avea. Tocul este un element semnificativ intrucat sustine greutatea usii, iar fara acesta usa nu poate fi montata.

Astfel, un toc fix va fi mai putin vizibil si se monteaza, de regula, in locurile restranse, unde spatiul nu permite o desfasurare prea mare. In schimb, tocul reglabil se recomanda in locurile unde peretele are o grosime mai mare si permite montarea pervazelor pe ambele parti, cu scopul de a incadra peretii si de a-i proteja. Daca vrei o astfel de usa, aici gasesti usi de interior cu toc pentru imbunatatirea locuintei.

O usa care izoleaza termic si fonic este ideala

Trecand mai departe, nu doar aspectul conteaza cand vine vorba de usile interioare, ci si facilitatile pe care le ofera. Afla ca o usa calitativa este cea care nu permite caldurii sa se scurga in exterior si tine departe zgomotele neplacute. In acest sens, o pondere ridicata are grosimea stratului izolant, precum si materialul cu care este umpluta in interior.

Este evident ca nu-ti doresti temperaturi scazute atunci cand sezonul rece soseste, de aceea, o usa de calitate va izola termic incaperea si va mentine o temperatura constanta.

In ceea ce priveste zgomotele, cate au fost cazurile cand nu ai putut sa te odihnesti cum se cuvine din cauza sforaitului vecinului sau a pisicilor zgomotoase care misunau incontinuu? Daca te-ai confruntat cu asemenea situatii, este cazul sa cauti o usa care sa asigure si izolare fonica. Vezi usi de interior Porta Doors aici si alege una care sa izoleze atat din punct de vedere fonic, cat si termic. Preturile sunt rezonabile, insa inainte de achizitie intreaba-te ce suma esti dispus sa oferi pentru o usa trainica si placuta din punct de vedere al aspectului.

Alegerea usii de interior iti apartine in totalitate, iar de aceea, bune in balanta ce aspecte vrei sa intruneasca viitoarea usa si decide sa investesti in calitate pentru mult timp.

Contact:

0726.223.296

0726.223.294

[email protected]

Vizualizări: 1,878

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: