Restaurantele şi agenţiile de turism se întrec în oferte de Valentine's Day

Agenţiile de turism din Gorj se întrec în oferte pentru Valentine's Day, care de care mai atrăgătoare. Îndrăgostiţii au posibilitatea să opteze între plimbări romantice cu gondola pe canalele veneţiene şi excursii exotice pe insulele pustii. Nu lipsesc nici pachetele care includ transport cu avionul şi surprize în camera de hotel. Pentru cei cu venituri medii şi mici, agenţiile au pregătit sejururi în ţară la hoteluri de trei-patru stele unde pot avea acces la Centru SPA. Îndrăgostiţii care nu îşi permit o astfel de excursie pot petrece Valentine's Day la restaurantele şi cluburile din oraş, ai căror administratori s-au ocupat din timp de contactarea unor interpreţi sau DJ renumiţi.

Agenţiile de turism din Gorj vin cu oferte tentante atât pentru Valentine's Day, cât şi pentru Dragobete. Cuplurile au posibilitatea să renunţe la cutiile de ciocolată şi la jucăriile de pluş în favoarea excursiilor romantice în ţară sau străinătate. Cei cu dare de mână îşi pot surprinde partenerul cu un week-end de vis în hoteluri de trei-patru stele. Aici cuplurile vor fi aşteptate în camere cu şampanie, trandafiri şi ciocolată şi vor beneficia, de asemenea, de o cină romantică, iar dimineaţa li se va servi micul dejun la pat. Ba mai mult, se pot relaxa la Centrele Spa din incinta hotelurilor.

Contra sumei de 420 de lei/persoană îndrăgostiţii îşi pot petrece Valentine's Day la Bran, unde vor avea parte, de două nopţi cazare cu mic dejun inclus (14.02-16.02.2013 sau 15.02-17.02.2013), o cină romantică, un pachet surpriză în cameră, un masaj de relaxare 50 min, accesul de Centrul Spa pe perioada sejurului (2 saune uscate,1 sauna umedă, 2 jacuzzi), tiroliană, panou alpinism şi biciclete pentru drumeţii.

Cuplurile care preferă zona Maramureşului au ocazia de a o vizita pentru doar 295 lei/persoană. Tariful include: 2 nopţi cazare în pensiuni de 2/3*; mic dejun; cină festivă; tur de Maramureş, transport cu autocarul şi ghid specializat. Traseul va fi: Borşa – Moisei - Sighetul Marmaţiei – Săpânţa – Bârsana – Ieud – Săcel – Borşa, turiştii având posibilitatea să viziteze Cimitirul Vesel de la Săpânţa, Mănăstirea Peri, Memorialul Durerii, Atelierul de Arta Tradiţională, Mănăstirea Bârsana, Biserica din Deal de la Ieud şi Centrul de Olărit.

Pentru îndrăgostiţii care preferă călătoriile cu avionul, agenţiile vin cu pachete foarte tentante. În perioada 14-17 februarie, pentru trei nopţi la Londra şi transport cu avionul, cu toate taxele incluse, cuplurile trebuie să scoată din buzunar câte 176 de euro/persoană. De asemenea, Ziua Îndrăgostiţilor poate fi sărbătorită şi la Praga pentru doar 49 de euro/persoană, în preţ fiind incluse 3 nopţi de cazare.

Atmosferă de sărbătoare la restaurantele şi cluburile din oraş

Gorjenii care aleg să rămână pe meleagurile natale de Valentine's Day, vor putea să petreacă la restaurantele şi cluburile din Târgu Jiu. Administratorii acestora pregătesc foarte multe surprize pentru îndrăgostiţi şi deja au contactat artişti şi DJ renumiţi.

Masa festivă în seara de Valentine's Day costă între 65-100 de lei/persoană în funcţie de meniul ales. „La noi, meniul costă 65 de lei/persoană şi cuprinde: aperitiv, cafea, friptură cu garnitură, pâine, desert, apă, suc şi vin. Voia bună va fi asigurată de o formaţie de muzică populară, iar sala va avea ornamente roşii, specifice Zilei Îndrăgostiţilor. Deja au început înscrierile, iar pentru cei care rămân pe ultima sută de metri cu rezervarea vom avea posibilitatea să suplimentăm numărul de locuri”, a declarat Nicu Creţu, patronul unui restaurant din zona Kaufland.

Şi la cluburile din Târgu Jiu, tinerii au început să-şi facă rezervări pentru Ziua Îndrăgostiţilor. „Vom avea o seară festivă de Valentine's Day. Distracţia va fi oferită de către Mihai Priescu, Iulian Salam şi formaţia lui. Ne aşteptăm la un număr mare de cupluri întrucât mulţi şi-au rezervat deja mese”, a declarat Sergiu Brânduşoiu, administratorul unui club din Târgu Jiu.

Patronii cluburilor promit promoţii la băuturile alcoolice şi răcoritoare. „Organizăm o petrecere de Ziua Îndrăgostiţilor. Vom avea promoţii de bar şi diferite surprize pentru cupluri. Localul va fi amenajat cu decoruri specifice sărbătorii”, a menţionat Cristian Ţârvuică, patronul unui club.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: