Rețetă rapidă și simplă de chifteluțe de cartofi

Chifteluțele de cartofi sunt foarte ușor de pregătit și sunt foarte gustoase. Pentru a pregăti chifteluțe de cartofi nu este nevoie de mult timp în bucătărie și nici de prea multe ingrediente.
Gustoase și ușor de făcut, chifteluțele de cartofi necesită ingrediente precum cartofi, ou, usturoi și făină.
Ingrediente:
8-10 buc cartofi mai măricei
1 buc ou
5 linguri făină
2-3 căței usturoi
după gust sare
după gust piper
după necesitate ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Cartofii se curăță de coajă, se spală și se răzuiesc într-un castron. Adăugăm apoi oul, sarea, piperul, usturoiul și făină și amestecăm bine.
Într-o tigaie se pune ulei la încins și cu ajutorul unui linguri se ia din compoziție și se formează grămăjoare. Chiftelele se prăjesc vreo 3 minute pe ambele părți, la foc potrivit, după care se lasă câteva minute pe o hârtie absorbantă.
Vizualizări: 327
Distribuie Trimite pe WhatsApp