Retezeanu, scos de sub control judiciar

Instanța a fost de partea sa! Răzvan Retezeanu, fostul șef de la Urbanism, din cadrul Primăriei Târgu Jiu, a scăpat de sub controlul judiciar. El este urmărit penal pentru abuz în serviciu. Retezeanu este suspectat de faptul că ar fi autorizat în mod ilegal construirea unui ansamblu rezidențial într-un cartier din municipiul Târgu Jiu.

La mijlocul lunii octombrie, Răzvan Retezeanu a fost reținut pentru 24 de ore, iar mai apoi plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Șeful Direcției Urbanism și Amenajarea Teritoriului, din cadrul Primăriei Târgu Jiu a contestat sentința la două zile după ce a primit controlul judiciar, dar a fost obligat să respecte măsura până când o instanță din cadrul Judecătoriei Târgu Jiu, acolo unde lucrează și soția sa,  i-a admis contestația. Sentința este definitivă.

„Revocă măsura controlului judiciar, dispusă față de petent prin ordonanța din data de 19.10.2022, adoptată în dosarul nr 301/P/2022 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Cheltuielile de judecată rămân în sarcina statului. Definitivă”

Blocul, situat pe strada Bradului, din municipiul Târgu Jiu, despre care oamenii legii au informații că s-ar fi construit pe baza unor autorizații ilegale aparține familiei lui Mihai Paraschiv, directorul Transloc.

Vizualizări: 2,581

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: