Reţinut pentru că a furat dintr-un magazin

În dimineaţa zilei de 02.06.2010, orele 07:45, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Turburea au fost sesizaţi de către V.I., de 52 ani, din localitate, cu privire la faptul că, în noaptea de 01/02.06.2010, persoane necunoscute, au pătruns prin forţarea unui geam, în incinta magazinului său, iar de aici au sustras suma de aproximativ 500 lei, dintr-un aparat de jocuri electronice şi mai multe pachete de ţigări, valoarea totală a prejudiciului cauzat fiind de aproximativ 1.000 lei.

După ce au efectuat cercetarea la faţa locului, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat suspectul furtului în persoana lui Ion Ş.A., de 18 ani, din comuna Turburea, sat Cocorova, judeţul Gorj.

Acesta fost reţinut şi condus la sediul postului de poliţie. Extinzând cercetările, poliţiştii au mai stabilit că suspectul, în aceeaşi noapte, precum şi în noaptea de 30/31.05.2010, a pătruns, prin efracţie, într-un alt magazin din satul Poiana şi în incinta discotecii, situată în satul Cocorova, iar de aici a sustras ţigări, dulciuri şi alte bunuri, valoarea prejudiciului cauzat fiind aproximată la suma de 2.510 lei.

Poliţiştii l-au reţinut pe tânăr pe timp de 24 de ore şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 3 iunie a.c., să îl prezinte cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Cărbuneşti.

Biroul de presă IPJ Gorj

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: