Reţinut pentru că a spart geamurile primăriei. Primar: Era supărat că a primit amendă

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost reţinut, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru că a spart geamurile Primăriei Fărcăşeşti. Autorităţile locale cred că tânărul era supărat din cauza unei amenzi date de poliţişti. „S-a răzbunat pe primărie”, spune primarul Drăgoescu.

Poliţiştii gorjeni au dat de urma bărbatului în urma verificării camerelor de supraveghere montate la primărie şi în localitate. Claudiu Blându, din Fărcăşeşti, a spart geamurile de la şase ferestre, prejudiciul calculat de oamenii legii fiind de 2.000 de lei.

Conform autorităţilor locale, tânărul de 32 de ani s-a întors recent din străinătate şi chiar şi-a reînnoit actele de identitate în baza documentelor emise de primărie. Autorităţile locale spun că bărbatul nu le-ar fi comunicat să aibă vreo problemă cu primăria sau funcţionarii din administraţia locală. Primarul Constantin Drăgoescu spune că tânărul consumase alcool şi fusese amendat de poliţişti. „A fost puţin chefuit. Din ce am înţeles, poliţiştii de la Urdari l-au luat dintr-un restaurant din Urdari, unde a făcut scandal, şi l-au dus la Rovinari. Eu zic că era supărat că i-au dat amendă pentru deranj şi am înţeles că ar fi avut discuţii acolo că nu plăteşte amendă, iar poliţiştii i-au spus că o să vină la primărie. Omul când a plecat acasă pe jos, a trecut pe lângă primărie şi a zis să-şi verse oful pe primărie. S-a răzbunat pe primărie. Noi am văzut pe camere. El a venit pe jos de la Rovinari, avea o bară de fier. Noi l-am luat cu camerele de când a intrat în comună. A trecut de primărie şi pe urmă s-a întors şi a spart geamurile”, a declarat Constantin Drăgoescu, primarul comunei Fărcăşeşti.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia de distrugere. „Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului s-a constatat că nu s-a pătruns în interiorul instituţiei şi nu au fost sustrase bunuri, întrucât ferestrele sunt prevăzute cu grilaje metalice”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Vizualizări: 851

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: