Final de carieră pentru patru poliţişti gorjeni

Patru poliţişti gorjeni au predat ştafeta vineri, 15 iunie, cu ocazia pensionării. Este vorba de agenţi şefi principali de poliţie din mai multe zone ale Gorjului. În cinstea lor, colegii şi conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj au organizat o festivitate în care foştii oameni ai legii au primit diplome şi plachete de merit.

Zeci de ani au făcut cinste uniformei de poliţist, iar de vineri au intrat în rândul pensionarilor. Este vorba de agenţii de poliţie Marian Ghimpău de la Poliţia Oraşului Târgu Cărbuneşti, Ion Danciu de la Poliţia Oraşelor Bumbeşti Jiu şi Novaci, precum şi Nicolae Cristian Moroşanu şi Mihail Viorel Udrea de la Poliţia Municipiului Târgu Jiu. Cei patru au predat ştafeta şi au trecut în rândul cadrelor militare în rezervă şi retragere.

Şeful Poliţiei Gorj, comisar şef Dumitru Decebal Drăghiea, şi-a exprimat recunoştinţa pentru profesionalismul, onoarea şi demnitatea de care cei patru au dat dovadă în întreaga lor carieră. „Pentru toate realizările profesionale, dar şi pentru modelul pe care-l reprezintă pentru colegii lor, şeful inspectoratului le-a înmânat diplome şi plachete de merit, urându-le ca anii ce urmează să fie cât mai mulţi la număr, cu sănătate şi bucurii, alături de cei dragi”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

La festivitate, foştii agenţi şi-au exprimat regretul că nu vor mai îmbrăca uniforma de poliţist. „Este un moment emoţionant, pentru că toţi cei care părăsim această profesie resimţim o tristeţe din perspectiva faptului că ne despărţim de un colectiv de oameni minunaţi cu care am lucrat şi am acumulat amintiri de tot felul şi, cu siguranţă, fiecare moment pe care l-am trăit în această profesie o să rămână ca o amintire plăcută. Nu am dori să schimbăm nimic din ceea ce am trăit, pentru că toate cele care au fost ne-au făcut ceea ce suntem şi a fost un privilegiu de a vă fi avut colegi”, a spus Viorel Udrea.

Galerie foto





Vizualizări: 7,489

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: