Reținut pentru viol. Victima, o femeie de 61 de ani!

Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, de 67 de ani, din comuna Aninoasa, cu privire la faptul că un tânăr, de 21 de ani, din aceeaşi localitate, ar fi exercitat acte de violenţă asupra unei femei de 61 de ani, din aceeaşi localitate.

Din primele verificări efectuate de poliţişti la faţa locului s-a stabilit faptul că victima, în timp ce se întorcea la domiciliu, ar fi fost acostată de tânărul, de 21de de ani, care ar fi agresat-o fizic şi ar fi întreţinut relaţii sexuale cu aceasta, pe fondul consumului de alcool.

Femeia a fost transportată la Spitalul Târgu Cărbuneşti pentru acordarea de îngrijiri medicale şi pentru a fi examinată medico-legal.

Cel în cauză a fost identificat de poliţişti, pe raza comunei Aninoasa, fiind reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbuneşti cu propuneri legale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

Vizualizări: 2,063

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: