Reţinuţi 24 de ore pentru tentativă de viol

Poliţia a fost sesizată azi-noapte cu privire la faptul că o tânără a ieşit ţipând dintr-un apartament, după care a fost băgată cu forţa înapoi de doi bărbaţi. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au constatat că tânăra se afla deja în interiorul apartamentului lui T.C.I., de 24 ani. Poliţiştii au solicitat proprietarului deschiderea uşii apartamentului, constatând că interior se aflau proprietarul apartamentului, T.C.I., G.V.A., de 22 ani şi victima, D.B., de 22 ani din comuna Turcineşti. Cele trei persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu, în vederea cercetărilor.

În urma probatoriului administrat, a rezultat faptul că cele trei persoane participaseră în cursul serii de 23 aprilie a.c., la o petrecere organizată pe raza municipiului Tg. Jiu. De aici, victima a plecat cu unul dintre suspecţi, respectiv cu T.C.I. . Ajunşi în faţa locuinţei suspectului, acesta i-a propus victimei să îl însoţească în apartamentul său pentru a mai purta unele discuţii.

Fata a refuzat, însă a fost introdusă cu forţa în locuinţă. Aici, suspectul a încercat să întreţină raporturi sexuale orale cu victima, iar după aproximativ 30 minute, la locuinţa respectivă a ajuns şi cel de-al doilea suspect, G.V.A.

Profitând de ocazie, victima a ieşit din locuinţă, strigând după ajutor. Cei doi suspecţi au reuşit însă printr-un comportament violent, să o introducă, din nou în apartamentul situat la parterul blocului, unde au încercat să întreţină relaţii sexuale orale cu victima, fără consimţământul ei, prin exercitarea de acte de violenţă.

Ieri, 24 aprilie 2010, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tg. Jiu, auluat măsura reţinerii celor doi suspecţi pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar astăzi, 25 aprilie a.c., aceştia au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tentativă de viol.

Faţă de aceştia, Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu a luat măsura preventivă de obligare de a nu părăsi localitatea pe o durată de 30 zile.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: