Sabrina Stroe, mândria Olteniei

Chiar dacă are doar 13 ani, Sabrina, spre deosebire de celelalte fete de vârsta ei, nu petrece foarte mult timp în faţa blocului sau la calculator. Sabrina preferă să fie în centrul atenţiei nu aşa, oriunde, ci pe scenă. Fie că prezintă vreo ţinută sau cântă, Sabrina a reuşit cu ajutorul spontaneităţii sale să plece cu toate locurile fruntaşe.  Sabrina este Mini Miss Oltenia şi Vice Top Model Oltenia, iar curând va afla dacă a câştigat şi concursul de Mini Miss România.

Sabrina Stroe este elevă în clasa a VI-a la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” şi practică de mai bine de nouă ani canto muzică uşoară la Palatul Copiilor din Târgu Jiu. Aceasta nu este însă singura pasiune a micuţei, Sabrina lăudându-se şi cu patru ani de dans, doi ani de pictură pe sticlă, un an de fotocineclub, dar şi cu primul an în care este elevă la teatru tot la Palatul Copiilor. „Ştiu că sunt foarte multe activităţi mai ales că am şi şcoală, dar prefer să fac toate astea în loc să stau în faţa blocului să mă joc sau în faţa calculatorului. Când mai am puţin timp liber merg în parc cu rolele sau cu bicicleta. Îmi place foarte mult ce fac şi cred că o să fie amintiri plăcute”, a mărturisit Sabrina Stroe.

Sabrina este în dilemă

Recent, Sabrina s-a calificat în finala de la Top Model România, iar în luna mai va avea finala de la Mini Miss România şi va avea loc şi gala premiilor pentru ambele concursurile. „Au fost 35 de participanţi din Oltenia, iar eu am fost aleasă Mini Miss Oltenia şi Vice Top Model Oltenia. Am participat din întâmplare, nu am avut nimic stabilit şi am obţinut punctaj maxim. Probele au fost dintre cele mai diverse de la autoprezentare până la proba de imitare a unui star”, a declarat Sabrina Stroe.

Nici concursurile de muzică nu pot fi lăsate mai prejos, Sabrina obţinând locuri fruntaşe de-a lungul celor nouă ani de canto. „Locul I în Germania, locul III la Steluţele Olteniei, la Slatina, Premiul pentru Expresivitate Artistică la „Portativul Veseliei”, locul I la Festivalul Judeţean de Muzică Uşoară pentru Copii şi multe altele”, a precizat Sabrina.

Dacă ar fi să mai adăugăm şi faptul că Sabrina face schi de performanţă de la vârsta de şase ani toate meritele ar fi depline. „În fiecare iarnă, în week-end, merg la Rânca şi schiez. Anul acesta am luat locul II la Cupa Sănătăţii şi locul I la Cupa Mărţişorului”, a precizat Sabrina.

Sabrina are o misiune foarte grea în perioada următoare şi anume aceea de a se decide ce va face mai departe, în ce domeniu va face carieră şi este o misiune destul de grea având în vedere toate preocupările fetiţei. „Încă nu m-am hotărât ceea ce voi face, este greu pentru că îmi place tot ce fac însă ştiu sigur că vreau să continui cu partea muzicală şi cea teatrală”, a precizat Sabrina Stroe.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: