Florin Stângă ar putea fi rechemat la Pandurii

Antrenorul Sorin Cârţu a făcut azi o analiză a situaţiei echipei gorjene la jumătatea perioadei de când a preluat Pandurii, apreciind că situaţia echipei sale e acum mai dificilă decât atunci când a venit la Pandurii.

 „Suntem la jumătatea drumului la care m-am angajat, acela de 12 etape, şi mai sunt şase etape foarte grele. Situaţia e mai grea decât a fost la început, când am venit, şi mai grea decât m-aş fi aşteptat. Pentru că eu am sperat la mai mult, sunt doar trei puncte luate, chiar dacă a fost un program foarte greu cu echipele astea care trag la cupe europene sau la Liga Campionilor şi eu cred că la acest moment ar fi trebuit să mai avem minim trei puncte în plus” a spus Cârţu care ieri a discutat cu preşedintele clubului despre posibilitatea de salvare de la retrogradare a echipei, dezvăluind faptul că Marin Condescu era dispus să aducă o serie de jucători din Grecia: „Am discutat cu preşedintele şi e într-o stare de căutare de soluţii. Era dispus chiar să mai transfere jucători, plecase spre Grecia pentru că acolo se încheie campionatul. Voia să ia o serie de jucători de acolo dar nu se mai pot legitima acum la noi. Mi-a spus că a propus la mai mulţi jucători care evoluează acolo, Iacob, Buga sau Mara şi Stângă care aveau posibilitatea să vină la pandurii. Dacă erau dispuşi se putea discuta cu mai mulţi dar nu se pot face transferuri. A vrut să mă informeze ce vrea să facă. Omul caută soluţii pentru că nimănui nu-i convine să retrogradeze. Şi acum chiar frige foarte rău dar aceştia sunt jucătorii şi poate în ceasul al 12-lea realizează ce au de făcut”.

Printre jucătorii doriţi de Pandurii se numără şi fostul căpitan de echipă, Florin Stângă, fotbalist transferat în iarnă la Skoda Xanthi din prima ligă din Grecia, echipă care s-a salvat recent de la retrogradare.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: