Reţinuţi după ce au furat cablu de telecomunicaţii

Polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, au efectuat, în cursul zilei de ieri, o percheziție domiciliară, în localitatea Albeni, la locuința unui bărbat. Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

La domiciliul bărbatului au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor, bunuri rezultate în urma săvârșirii infracțiunii. Bărbatul a fost preluat pentru audieri.

De asemenea, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Luduș, au fost puse în executare 3 mandate de aducere pe numele unor persoane cu vârste cuprinse între 20 și 42 de ani, din comuna Miheșu de Câmpie, județul Mureș, bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Potrivit cercetărilor, oamenii legii au stabilit că în perioada 6-19 ianuarie, bănuiții ar fi sustras peste 500 metri de cablu de telecomunicații de pe raza localității Bengești Ciocadia, provocând un prejudiciu de 17.500 lei.

În urma administrării probatoriului, față de cele patru persoane polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, cu propuneri legale.

Vizualizări: 1,147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: