Reţinuţi pentru viol

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tg.Jiu au reţinut, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, doi tineri în vârstă de 21 de ani, bănuiţi că în noaptea de 21/22 mai a.c., ar fi violat o tânără de 19 ani.

Vineri 23 mai a.c., poliţiştii de investigaţii criminale au depistat doi tineri în vârstă de 21 de ani, B.D.E., din oraşul Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, respectiv T.I.G., din comuna Stăneşti, judeţul Gorj, bănuiţi de faptul că în noaptea de 21/22.05.2014, ar fi agresat fizic o tânără de 19 ani, din judeţul Mureş şi ar fi constrâns-o pe aceasta să întreţină raporturi sexuale cu ei.

În fapt, la data de 22.05.2014, ora 02:24, Politia Municipiului Tg.Jiu, a fost sesizată prin SNUAU 112 de un bărbat de 39 ani, din Tg.Jiu, cu privire la faptul că în jurul orei 02:20, a observat doi bărbaţi care agresau fizic o femeie.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că o tânără de 19 ani, din comuna Crăciuneşti, judeţul Mureş, care locuia fără forme legale în Tg.Jiu, prin acte de violenţă fizică, ar fi fost constrânsă de doi bărbaţi să întreţină raporturi sexuale cu aceştia. În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii au stabilit identitatea celor două persoane, care se sustrăgeau cercetărilor.

În cursul zilei de ieri, 23 mai, urmare a activităţilor desfăşurate, poliţiştii i-au depistat pe cei doi tineri bănuiţi de comiterea infracţiunii de viol, în baza probatoriului administrat dispunând reţinerea acestora pentru 24 de ore. Poliţiştii i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.PJ. Gorj, urmând ca la data de 24 mai a.c. aceştia să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg.Jiu cu propunerea de arestare preventivă.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor comiterii faptei şi tragerea la răspundere penală a suspecţilor.     

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: