Revelion cu restricții. Anunțul Poliției Gorj

În perioada 31 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj acționează pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și pentru siguranța și fluența traficului rutier, pe raza întregului județ.

Astfel, în total, peste 790 de polițiști, ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, acțiuni speciale, vor acționa în dispozitivele de ordine și siguranță publică. Alături de polițiști vor fi prezenți colegii din cadrul IJJ Gorj și Poliția Locală.

De asemenea polițiștii, împreună cu reprezentanți ai celorlalte instituții cu atribuții în domeniu, desfășoară activități verificare a respectării măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În fiecare zi, polițiști rutieri acționează pe drumurile publice din județ, cu aparatele radar montate pe autospecialele de poliție și cu dispozitivele TrueCam, pentru prevenirea accidentelor și fluidizarea traficului rutier.

„Pentru a vă petrece timpul liber în siguranță, vă recomandăm să aveți grijă de bunurile personale, să fiți prudenți în relațiile cu persoane cunoscute întâmplător și să fiți atenți la copiii care vă însoțesc. De asemenea, pentru sănătatea și siguranța dumneavoastră, vă rugăm să respectați toate normele de protecție sanitară și să evitați deplasările în locurile publice care nu sunt necesare. Este o perioadă în care, cu toții, forțe de ordine și cetățeni, trebuie, mai mult ca niciodată, să formăm o singură echipă, în lupta împotriva acestui nou virus”, este mesajul IPJ Gorj.

Vizualizări: 3,121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: