Revoltă la Preajba: Au aruncat în drum o spălătură de ciment

O familie din zona Preajba a municipiului Târgu Jiu a ajuns la limita răbdării din cauza unor vecini. Conform acestora, drumul care duce spre locuința lor este greu de traversat și asta după ce vecinii ar fi adus o cifă, fiind pusă în drum o spălătură de ciment.

Familia din Târgu Jiu spune că drumul era practicabil, însă acum nu se poate intra decât cu mașini 4x4. Locatara mai afirmă faptul că i s-a blocat și calea de acces în curtea sa, tocmai pentru că nămolul este foarte mare.

”Dețin o proprietate în Preajba, iar vecinii mei au adus niște cife cu spălătură de ciment și mi-au stricat accesul la mine în curte. Este numai ciment cu nămol, mașinile se strică, chiar nu mai rezist. Drumul era practicabil, se putea merge ușor. Acum este într-o stare deplorabilă, nici nu se poate intra”, a spus Dumitrescu Roxana, localnica revoltată.

Tot aceasta spune că a sunat și la Poliția Locală: ”Am sunat și la Poliția Locală și au venit după trei ore de la sesizare, noaptea. Proprietarul a venit cu chef de scandal. Nu mi se pare normal ca spălăturile unor firme să ajungă pe domeniul public. Nu am altă cale de acces. Plătesc impozite, dar nu pot să intru în curtea mea din  cauza acestor vecini”.

Femeia a depus sesizări la Primăria Târgu Jiu, Garda de Mediu, ITM Gorj, dar și la poliție. Până acum nu au primit niciun răspuns cu privire la plângerile formulate.

Vizualizări: 6,087

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: