"Ritualuri penibile" cu "măscăricii" din masonerie, pe youtube - VIDEO

Mai multe filme cu ritualuri masonice au fost publicate pe un canal de youtube, de către o grupare care somează SRI să publice dovezile despre grupurile infracţionale care se ascund în spatele masoneriei. Mesajul semnat Anonymus a fost trimis mai multor redacţii, însoţit de imagini video. Printre cei care pot fi recunoscuţi în filme este Niels Schnecker, analist politic şi cel care fusese anunţat ca şef al campaniei prezidenţiale a lui Crin Antonescu.

"Marele Arhitect al Universului mi-a pus in cutia postala niste ritualuri penibile cu mascaricii care ne conduc din umbra. Personaje sonore si culmea este ca daca suntem atenti observam ca toti cei implicati in acest ritual au functii inalte, functii cheie in conducerea statului roman. Prin urmare minciuna gogonata cum ca in francmasonerie nu se face politica pica cu brio acest test. De ce? Pentru ca nu trebuie sa faci in timpul ritualurilor politica insa dupa aceea ai tot dreptul, nu domnilor masoni? Ma intreb de ce SRI nu a pus la dispozitia publicului sau a presei aceste dovezi? Oare SRI doarme?", scrie pe youtube cel care a postat filmul.

MESAJUL SEMNAT ANONYMUS

Am considerat oportun sa dezvaluim aceste documente secrete ale SRI in care sunt implicati inalti functionari publici unii chiar in functii foarte inalte de conducere. 
S-a trambitat mereu ca masoneria nu face politica. De fapt, dupa cum o sa puteti vedea fiecare dintre dumneavoastra, masoneria este miezul vietii politice daca este sa-i spunem asa.
Dupa ce veti parcurge aceste materiale o sa puteti intelege ca de fapt masoneria este in spatele tuturor partidelor politice. Este evident acest lucru daca luam in seama ca in aceste loji, la aceste ritualuri, unii se pupa iar in fata presei numai nu se scuipa. Acesta este circul si painea pentru poporul tampitizat de acesti manipulatori infantili care se inchina craniilor si jura pentru diverse beneficii sociale. Ei sunt cei care detin resursele acestei tari si tot ei sunt cei care ne asupresc din nevazut. 

Ei sunt cei care nu platesc niciodata si care constant se imbogatesc. Ni s-a spus in repetate randuri la TV de catre unii reprezentanti ai francmasoneriei romanane ca in cadrul intalnirilor masonice nu se face politica. Acest lucru este infirmat de ceea ce veti putea gasi in aceste materiale inedite. Mai mult decat atat este demn de remarcat faptul ca am putea intr-o prima faza sa le dam dreptate dar aceasta nu inseamna ca ei nu pot face politica dupa aceste ritualuri infantile. 

SRI-ul a tacut in tot acest timp, desi multi dintre cei implicati au avut intotdeauna puterea sa dezvaluie aceste informatii despre francmasoneria ticalosita care a secatuit aceasta tara, acest neam si acest popor de cele mai valoroase resurse: bunatatea si iubirea oamenilor. Intregul sistem ocult implementat de acesti ticalosi au sugrumat omenia si spiritul fratern al romanului si toate aceste rautati au facut din romani niste fiinte egoiste, capabile sa se gandeasca doar la ele insele, ca sa le fie doar lor bine. Acest fiinte au devenit rele pentru ca acolo unde egoismul este mare si saracia in crestere intotdeuna hotia si violenta fac casa buna impreuna. 

Noi, cei din gruparea Anonymous le dam celor din SRI 5 zile calendaristice pentru a face publice documentele, inregistrarile audio si video pe care le detin si care ascund adevaratii infractori ai acestei tari care guverneaza dincolo de structurile statului care conduc Romania dintr-un alt plan si care nu ies niciodata la vedere. 5 zile si dupa aceste 5 zile vom dezvalui noi dovezi ce au fost sustrase de pe serverele SRI. 

Consideram ca intr-un stat democrat, minciuna, ilegalitatea, frauda, si crimele nu trebuiesc niciodata ascunse sau trecute cu vederea si din acest motiv noi credem ca orice cetatean al acestei tari are dreptul sa cunoasca adevarul despre aceasta cumplita grupare diabolica.

5 zile! 

MAI MULTE VIDEO AICI.

Vizualizări: 2,401

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: