Româncă ucisă în Austria. Patru copilași orfani

Dramă românească în Austria. O tânără mămică de 27 de ani a fost împușcată de iubitul ei și apoi aruncată de la etajul al doilea. Cei doi sunt români și aveau împreună patru copii. Incidentul a avut loc luni, în orașul austric Bregenz. Din păcate, femeia a murit, astfel că iubitul ei a fost arestat, iar copiii preluați de instituțiile statului.

Potrivit procurorilor, cei doi români se certau în apartament. Vecinii spun că au auzit țipete, au chemat poliția și, în timpul convorbirii s-a auzit un foc de armă. Femeia pica de la etajul al doilea chiar în momentul în care a ajuns primul echipaj de poliție.

La fața locului au ajuns și echipele de intervenție, pentru că românul agita un pistol și spunea că o să omoare toți polițiștii. Mai mult, suspectul de crimă a luat pentru o scurtă perioadă ostatici o femeie de 30 de ani și un copil pe patru ani, pe care i-a eliberat după negocierile cu polițiștii.

Bărbatul a cerut negociatorilor un pachet de țigări, după care a încercat să fugă, sărind de la balcon. S-a rănit și a fost prins. Viața lui nu este pusă în pericol, așa că îl așteaptă o grea judecată. (A.A.)

Vizualizări: 52,654

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: