Romanescu a delegat atribuțiile de arhitect șef

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a delegat atribuțiile de arhitect șef unui salariat din Direcția Tehnică, după ce șefa de la Urbanism a refuzat să le mai exercite. “Primăria Târgu Jiu nu a angajat nicio persoană pe funcția de arhitect șef. În acest moment, delegat pentru acea funcție de arhitect șef este un angajat din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu, de la Direcția Tehnică”, a spus Romanescu, dezmințind unele informații contrare apărute în presa locală.

Măsura a fost luată deoarece șefa serviciului Urbanism, Ermina Pasăre, a renunțat acum două săptămâni la atribuțiile de arhitect șef, supărată fiind că a primit calificativul “nesatisfăcător” pentru activitatea de anul trecut. Atribuțiile de arhitect șef au fost preluate de Lucian Paraschivu până la ocuparea postului prin concurs. Primarul a spus că nimeni din serviciul Urbanism nu a dorit să preia atribuțiile.

Romanescu spune că avea de ales între a delega atribuțiile de arhitect șef unui salariat sau a trimite toate documentațiile pentru aviz la arhitectul șef al Consiliului Județean Gorj. (M.M.)

Vizualizări: 1,771

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: