Frica de demitere schimbă fața spitalului

Directorul spitalului din Târgu Jiu, Gigel Capotă, nu contenește să se laude singur pe pagina de socializare, prezentând ceea ce numește el realizări. Recent, Capotă a postat fotografii cu secția Pediatrie, înainte și după renovare, cu un mesaj către un fost prefect care l-a criticat.

Cel mai probabil este vorba de actualul consilier județean liberal Victor Banța. “Apropo: Daca nu sunt "bun ca manager", (dupa cum afirmati domnule), vreau sa fiti convins ca pot sa fiu un mult mai bun "prefect" decat ati fost dumneavoastra. Insa, faptele vorbesc...priviti cum arata sectia Pediatrie acum si cum arata inainte”, a fost mesajul lui Capotă pe facebook.

Ce uită să spună directorul Capotă este că tot el era director și când secția Pediatrie arăta cum arăta și că nu a mișcat nimic până la vizita ministrului Sorina Pintea, care a amenințat cu măsuri. “Marea mea mirare şi dezamăgirea pe care am trăit-o a fost când am văzut gradul de ocupare la Secţia Pediatrie. Cred că e pentru prima dată de când lucrez în sistem când am văzut un grad de ocupare de 30%. Asta înseamnă că populaţia n-are încredere în medici, în actul medical, că nu este mulţumită de tratament, că nu-i mulţumită de condiţiile hoteliere”, a fost mesajul Sorinei Pintea, în urma căruia conducerea spitalului și-a dat seama ce are de făcut.

Galerie foto



Vizualizări: 2,513

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: