Romanescu, al patrulea primar gorjean în grevă. update: Numărul crește

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, este al patrulea primar din Gorj care anunță că se alătură protestului "România vrea autostrăzi". Primarul liberal a acceptat astfel provocarea lansată de primarul ALDE din Rovinari, Robert Filip. 

"Mă alătur demersului inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi. Lipsa infrastructurii rutiere este o problemă a întregii țări și, dacă o astfel de formă de protest ar putea determina factorii de decizie să ia măsuri, atunci nu voi sta deoparte. Sunt convins că mulți cetățeni ai municipiului Târgu Jiu mi se vor alătura și, în data de 15 martie, la ora 15:00, împreună vom atrage atenția Guvernului că România are nevoie de autostrăzi, iar Gorjul are nevoie de un drum expres", a scris Romanescu pe pagina de socializare, acolo unde i-a mai etichetat pe primarii liberali din Motru, Roșia de Amaradia și Bălești.

Gorjul cere drum expres Târgu Jiu - Craiova, pentru a facilita accesul investitorilor în zonă. Cei patru primari gorjeni care susțin protestul sunt Robert Filip (ALDE Rovinari), Cristina Ciibiu (PSD Turceni), Ion Ciocea (independent Bustuchin) și Marcel Romanescu (PNL Târgu Jiu).

update: Și primarul liberal din Bălești, Mădălin Ungureanu, a anunțat că s-a alăturat protestului.

update 1: Primarul din Bîlteni, Vasile Vlăduleanu, va intra și el în grevă.

Vizualizări: 2,666

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: