Romanescu: Contractul cu Pandurii nu exclude folosirea arenei de către alte echipe

Primarul Marcel Romanescu consideră  că respectă în totalitate  contractul de comodat semnat de Primăria Târgu  Jiu cu clubul Pandurii Târgu Jiu. Edilul consideră că prevederile din acest contract nu exclud  ca baza sportivă în care Pandurii  a investit să fie folosită şi de către alte echipe. 

Primarul  Marcel Romanescu a răspuns preşedintelui Adunării Creditorilor clubului  Pandurii, Marin Condescu, explicând faptul că contractul de comodat cu clubul Pandurii  nu exclude folosirea stadionului de către alte echipe. „Contractul de comodat cu Pandurii nu exclude folosirea arenei de către alte structuri sportive. Mai mult  decât atât, proprietar pe tot ce înseamnă  baza sportivă  este municipalitatea  din Târgu Jiu. Iar clubul Pandurii  are un contract de comodat pe care noi l-am respectat  şi îl vom respecta în totalitate.  Echipa  Pandurii are prioritate pentru folosirea acestei baze sportive, dar nu am construit stadionul din Târgu Jiu doar pentru Pandurii, stadionul a fost construit  pentru a găzdui  evenimente cu caracter sportiv, aşa cum am aprobat prin Hotărârea de Consiliu Local”.

Edilul a mai  precizat că poartă  discuţii legate de clubul Pandurii doar cu reprezentanţii oficiali ai clubului: „Domnul Condescu, cu tot respectul pe care i-l port pentru tot ce a făcut în sportul gorjean, are calitatea de creditor.  În rest nu are o calitate oficială în acest club şi noi respectăm legea. Eu discut cu reprezentanţii legali ai clubului Pandurii, cu domnul Marin Golea, când vorbim de structura sportivă, el  fiind reprezentantul nostru, sau ar trebui să fie, reprezentantul celor care suntem asociaţi în această structură sportivă, sau  cu domnul Ciobanu, dacă discutăm de lichidatorul  judiciar. Dar nu eu am dus echipa în situaţia în care este  acum, şi este foarte clar că, de unul  singur, nici nu am  cum să  o salvez.  Dar voi face tot ceea ce depinde de mine pentru ca  baza sportivă să fie folosită de către toate entităţile care vor să vină şi să plătească anumite sume stabilite de Consiliul Local. Vom răspunde acelor adrese transmise de  Pandurii, dar, domnul Condescu, dacă vrea să îi ajute pe cei de la Pandurii, trebuie să se ocupe de fenomenul sportiv nu  de partea juridică”.

La finalul acestei săptămâni pe stadionul  din Târgu Jiu se vor disputa două meciuri oficiale, vineri şi sâmbătă, meciuri ale echipelor FCU Craiova  şi ACS Viitorul Târgu Jiu.

Vizualizări: 403

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: